Draaiorgelverhuur

Draaiorgelverhuur –  Entertainment met een glimlach…

Wij verzorgen al reeds 17 jaar optredens met draaiorgels door heel Europa. Met veel succes traden wij op op Braderies, Festivals, Bruiloften, Bedrijfsborrels, Recepties, Stadsfeesten etc. etc.

draaiorgelverhuur – Ons grote draaiorgel “Het Juffertje” is uniek in zijn soort. De vrolijke kleuren, de prachtige ornamenten, de Beelden die met een stokje op een bel de maat slaan, allemaal spreken ze tot onze verbeelding en brengen ons weer even terug in de goede oude tijd.

Draaiorgel “Het Juffertje” brengt overal sfeer. Met zijn uitgebreide repertoire van Klassiek tot modern is er voor ieder iets te beluisteren!

Draaiorgel “Het Juffertje” heeft een uitgebreid repertoire, van klassiek tot modern, tot de laatste nieuwe hits. Hierdoor is het een veelgevraagde gast bij Televisie en Radio programma’s. Er worden liedjes op maat geleverd door onze eigen arrangeur…

De afmetingen van het draaiorgel zijn: (H/B/L) 2,50/1,60/4,50 mtr.

(ingeklapt is de hoogte 2,10 mtr)

Ons kleine draaiorgeltje “Het Pierementje” wordt nog met de hand gedraaid, door de draaiorgelspeler in authentiek kostuum. Met vele mooie liedjes is dit een echte eye-catcher!

De prijzen zijn als volgt:

t/m 1 uur€ 300,=
t/m 2 uur€ 350,=
t/m 3 uur€ 400,=
t/m 4 uur€ 450,=
t/m 5 uur€ 500,=
Alle prijzen zijn inclusief transport door héél Belgie!Wilt u meerdere dagen boeken,
of heeft u speciale wensen? Neem
dan contact op voor een aangepaste
offerte!

Groot of klein draaiorgel :

Themapakket “Holland in een notendop”: Het kleine draaiorgel met themapakket (Reuzeklompen / Tulpen / Kazen) afgewisseld met Accordeonist:

Alle prijzen zijn ALL-IN door heel Belgie.

Bel met Hiddo van Os op +31-(0)6-13717201

Draaiorgelverhuur - Holland in een Notendop
Holland in een Notendop: Draaiorgel, Accordeonist, Achtergrondscherm, Tulpen, Reuzeklompen en Hollandse kazen. Prachtig display!

Kijk ook eens op de website www.draaiorgel.nl of www.hiddovanos.nl